LOAs Venner sælger tøj, hvor en del af prisen tilfalder LOAs Venner. Efterfølgende doneres pengene til specifikke ønsker fra LOA, alt til hjælp for at holde det gode skib LOA sejlende.

Har du lyst til at benytte dig af denne enestående mulighed for at købe tøj, evt. til sejladserne, alt med LOAs flotte logo, kan du klikke på billedet til venstre, eller linket ved "skibet". 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du bruger, har vi en prøvekollektion, som befinder sig på LOA Værft, Nordre Havnegade 6, 9400  Nørresundby. Her kan du prøve tøjet, se de forskellige modeller, teste størrelserne og føle på kvaliteten.

Vil du gøre brug af denne service før du investerer i tøjet, kan du aftale tid til et besøg ved at kontakte Jytte Jakobsen på mailadressen jytteogniels@hotmail.com.

 

Du kan få dit navn påtrykt under logoet.


Og som noget helt nyt, kan du få vores flotte skib trykt på ryggen af T-shirts, poloer, trøjer, busseronner og jakker. Skibet trykkes i Navy-blå på hvide dele, i hvid på andre farver. Skibet kan IKKE trykkes på den vatterede vest.

LOA webshop i samarbejde med ProfilSport

 

PS. Sejlertøj kan også prøves på Værftet, men skal stadig købes gennem Leif Ervolder: le.LOA.dk
Der kan også tilkøbes navn som ekstra tryk:

 

Er du på LOA Værft for at prøve tøj, er der også mulighed for at købe noget godt til ganen.

LOAs Venner har i samarbejde med Vin & Vin Aalborg, skabt en rigtig god LOArom.
Rommen kan også købes i butikken hos Vin & Vin, Vestre Alle 2, 9000 Aalborg.

Prisen er beskedne 385 kr. pr. fl. (70 cl.) – og det ekstra smukke er, at overskuddet fra salget af ”2. Batch” går til LOAs Venner og dermed aktiviteter på skib og værft

Rommen er ifølge bagsideetiketten ”en 10 års fuldlagret Panama-rom, lagret på brugte bourbonfade. Smagsnoter er vanilje, lækker toffee og chokolade med en velafstemt sødme.” Og for enhver, der går op i de dele, kan vi oplyse at rommen holder 40%.